Beeld

Op de ‘Beeld’ pagina valt natuurlijk één en ander te bekijken. Foto’s, reportages en video’s.

Je kunt hier meer te weten komen over mijn activiteiten op het gebied van video en fotografie.

De voorbeelden worden natuurlijk regelmatig vernieuwd. Vind je het leuk om daarvan op de hoogte te blijven. Volg KlankByld dan via social media.

Fotografie

Ben jij ook dol op de camera van je telefoon? Ik begrijp je helemaal! Maar ik ben nog meer gehecht aan mijn fotocamera.
Op de Beeld pagina van KlankByld vind je regelmatig nieuwe foto’s en boeiende reportages over allerlei onderwerpen. Heb je me met mijn camera gespot tijdens bijvoorbeeld een sportevenement? Check dan mijn Facebook pagina voor alle foto’s!

Het verhaal achter de foto wil ik graag met je delen. Lees meer ..

Reportages

Hier vind je foto’s met een gemeenschappelijk thema. Om doorheen te bladeren, te bekijken en ervan te genieten! Heb je vragen of wil je een foto gebruiken? Dat kan, neem even contact met me op. Lees meer ..

Video

Heb je foto’s of video’s van een bijzondere gebeurtenis; of dat nu blije of verdrietige momenten waren; een jubileum, vakantie, diploma-uitreiking of afscheid en doe je daar niks mee? Dat is toch eigenlijk heel jammer. Laat deze mooie en dierbare herinneringen samen komen in ‘Klank en Beeld’.
Op de Beeld pagina vind je een aantal voorbeelden. Benieuwd wat KlankByld voor jou kan doen op het gebied van videoproductie en videomontage? Lees meer ..